Make your own free website on Tripod.com
De Bakies!

HOME

Over ons: | Canada! | Canada,Vancouver! | Portugal!! | Spanje, Rojales 2002 | Concert Andre Hazes | Foto's !!?? | Onze favoriete links! | E-mail
Concert Andre Hazes

Op 21 juni 2003 geeft Andre wederom een concert! Dit keer in de Arena te Amsterdam. En jawel...we gaan weer heen. Met een groep van 35 vrienden en bekenden zullen we naar het concert gaan. De regen zal dit keer geen parten spelen want het dak van de Arena kan dicht gedaan worden! We hopen op een super-concert en zien er dan ook erg naar uit!!!

f4groot.jpg

24/8 Hazes in het Olympisch Stadion! Natuurlijk waren we er weer bij!!

olymipisch2.jpg

Vol goede moed vertrokken we op 24/8 j.l naar Amsterdam. "s Middags hebben we eerst even een borrel in het hotel gedronken waarna we naar het Leidseplein vertrokken om nog even iets te eten voor het concert begon!Tijdens het eten begon het enorm te onweren! Na het eten zijn we van bushokje naar tramhokje gerend totdat we de goede tramlijn hadden. Nog steeds in de stromende regen, maar nog vol goede moed. Het zal heus wel een keer ophouden met regenen toch? Nou dus niet! Eenmaal aangekomen bij het stadion(9 uur's avonds inmiddels) stonden de fans nog rijen dik om het stadion in te kunnen! Gelukkig stonden we na ongeveer een kwartier op het veld. Helaas hebben we Andre alleen maar kunnen horen want zien was onmogelijk dankzij de vele paraplu's die ons uitzicht belemmerden. Na nog eens een dik uur in de regen gestaan te hebben, besloten we, doorweekt als we waren, terug naar het hotel te gaan. Helaas, dit was niet het concert zoals wij hem verwacht hadden! Volgend jaar dan maar weer? In de Arena? Zijn we er in elk geval zeker van dat we niet nat zullen regenen!  
 

haz.jpg

Op 8 oktober 2001 gingen we met een groepje Hazes-liefhebbers(en mensen die gewoon voor de gezelligheid meewilden) met de bus naar het concert van Andre Hazes in AHOY, Rotterdam! Nou is de busreis er naar toe al erg geschikt om in de stemming te komen, maar als het concert eenmaal begint..... wordt het echt fantastisch!! Zoals we begrepen hebben, gaat  Andre in september 2002,  weer een aantal keer optreden in AHOY en daar gaan we beslist weer naar toe! Wil je ook heen? Houd het even in de gaten,de kaartverkoop start begint eind maart/begin april! Kijk ook eens op zijn site! Zie hiervoor onze links!

             Foto's van de Hazes-gangers!!

hazes.jpg

De stemming zat er direkt al goed in!

hazes2.jpg

Zoals gewoonlijk tijdens een concert, smaakten ook hier de sigaretjes en de drankjes weer prima!!!

hazes3.jpg

Een beetje meezingen is altijd leuk, alleen je keel wordt er zo droog van!!!! De heren achteraan op de foto binden op dit moment een brief voor hun moeder aan DE VLIEGER!!

omgeving.jpg

Ja en de volgende dag geen stem meer over!! Maar de volgende keer gaan we zeker weer!!!!!!!

AndreHazes.jpg

En daar stond tie dan!! LiVe oN StAge! ANDRE HAZES!!!!