Make your own free website on Tripod.com
De Bakies!

HOME

Over ons: | Canada! | Canada,Vancouver! | Portugal!! | Spanje, Rojales 2002 | Concert Andre Hazes | Foto's !!?? | Onze favoriete links! | E-mail
Canada,Vancouver!

Hier vindt je enkele foto's van Vancouver e.o.!

horr.jpg

Op de fiets door Stanley Parc!

horr.jpg

horr.jpg

Een bezoek aan het Vancouver Aquarium! Hier doen ze onderzoek naar alle dieren die in de wateren rond Canada voorkomen. Ook kun je hier een Orca adopteren. Met dat geld steun je dan de onderzoeken naar deze dieren. Onderaan deze pagina, zie je de foto van de door ons geadopteerde orca, Diver genaamd.

horr.jpg

banner.gif

Hier zijn we bij de Capilano Suspension Bridge! Het is een loopbrug over een ravijn, waar je gewoon geweest moet zijn bij je bezoek aan Vancouver! HJ vond het overigens erg gezellig met de parc-mascotte!

horr.jpg

horr.jpg

Een eindje verderop de route, vind je Grouse Mountain, dit is het hoogste punt van Vancouver, het eerste stuk ga je met de kabelbaan, en vervolgens het laatste stukje met de stoeltjeslift! De dag dat wij er waren was het ontzettend helder weer zoals je ziet.Zelfs Mount Robson konden we zien. En dat terwijl deze hoogste berg van de Rockies, honderden km. verwijderd ligt van Vancouver!

horr.jpg

robson.jpg

horr.jpg

horr.jpg

Je mocht niet van het pad af!! Waarom? Nou het bordje zegt genoeg! Maarja we wilden toch even in de sneeuw staan!

horr.jpg

Met de heli, over de bergen bij Vancouver!

kopter.jpg

horr.jpg

Voorin heb je natuurlijk een perfect uitzicht!

uitzkop.jpg

Uitzicht op een deel van downtown Vancouver.

horr.jpg

In 1 van de vele kunst(indiaans)winkels in de wijk Gastown.

horr.jpg

We staan hier voor de Steamclock ook in Gastown! Deze klok slaat om het half en het heel uur, waarbij steeds een hoeveelheid stoom vrij komt!

horr.jpg

horr.jpg

Onze vakantie zit er helaas op. Ons bezoek aan de stad zelf is een mooie afsluiting geweest en we zullen hier ook zeker weer komen. Het enige wat we nu nog hebben is het laatste uitzicht vanuit het vliegtuig, als we over de Rockies vliegen!

horr.jpg

Hier nog even de foto, van de door ons geadopteerde orca, genaamd Diver. Diver is geboren in 1997, alleen weten we nog niet of het een mannetje of een vrouwtje is, omdat de sexe nog niet bepaald is. Hij behoort tot een groep van 1 moeder, drie andere broertjes/zusjes en zwemt zomers met een andere groep samen,(C-Pod genaamd) in het water bij het noorden van Vancouver Island. Het Vancouver Aquarium, doet nog onderzoek naar deze groepen, en de grote vraag is ook voor hun, waar deze dieren hun winters doorbrengen. Zij houden ons op de hoogte zodra er weer nieuwe dingen bekend zijn. Bij de foto kregen we een officieel certificaat en een stamboom. Wil je ook een echte orca adopteren? Dat kan klik maar eens op de link op onze pagina Favoriete Links!!

horr.jpg